Trivsel

Har I brug for at styrke det interne samarbejde? Er flere kollegaer gået ned med stress? Eller har brug for at vedligeholde den gode trivsel på jeres arbejdsplads?

HR pro trivsel trivselsmåling psykolog trivselsundersøgelse

Vores kunder har erkendt, at medarbejdernes kompetencer er selve fundamentet for fremtidens vidensbaserede virksomheder - hvad enten virksomhederne er store eller små. Derfor er det vigtigt at også mindre virksomheder har adgang til professionelle løsninger på HR området, der giver dem samme muligheder og forudsætninger som større virksomheder.

Her er Trivsel ét af de helt store emner, når vi snakker om, at medarbejderne skal yde mere.

Med HR Pro får I adgang til psykologuddannet HR Partner, der har fokus på det enkelte menneske. Samtidig kan HR Pro hjælpe jer med at lave en trivselsmåling, så I kan få et fingerpeg om, hvordan medarbejderne trives i virksomheden.

Hvis I allerede trives godt på arbejdspladsen, er det vigtigt at holde dette ved lige.

Hvis trivslen derimod er i bund, har HR Pro konkrete værktøjer til at forstærke samarbejdet, optimere kommunikationen samt hjælpe individer og grupper styrket på vej. HR Pro har desuden erfaring med at coache medarbejdere, der har symptomer på stress, og hvor virksomheden gerne vil give medarbejderne et forløb, før det er for sent. 

Læs mere om Psykisk Arbejdsmiljø

Har I brug for at øge jeres trivsel?