Referencer

Her er kundernes egne ord

Workshop i Nytænkning

Deltager fra AFS Interkultur

"Dejligt, inspirerende oplægsholder! Lækre nye input, selvom jeg før har arbejdet med innovation" 

"Kombinationen af resultater fra forskning, den faglige viden og konkrete øvelser fungerede super godt."

Gruppesupervision af teams

Strategisk leder i det kommunale

"Tusind tak for de inspirerende sessioner. Medarbejderne har også været glade for sparringssessionerne. De startede ud noget skeptiske, men var glade efter at have deltaget i supervisionen."

Ledelsesseminar om Innovation

Ledere på en offentlig arbejdsplads

"Gode metoder til at lære at tænke ud af boksen og udfordre sig selv."

"Ideen om at der er større potentiale i at tænke nyt, end at bevare min sikkerhed - Det vil jeg gå hjem og arbejde på sammen med mine medarbejdere om"

Rekruttering

Danny K. Malkowski - CEO & Partner, Apiosoft ApS

"During this period of many stressful situations and long working hours Lise always managed to keep a clear head and positive calm attitude, which impressed many of us.
Her personal attitude towards the numerous challenges we faced during the conference was truly inspiring and 2½ years later when I am writing this, I still consider Lise as one of the most committed and competent people I have met within the field of supporting employees and teaming up with them to assist them in developing their personal skillsets and competences, which in turn strengthens them further in performing both current and future potential work-related tasks."

Workshop i rekruttering

Dina Madsen - Formand for STRØM, Ungdommens Røde Kors

"STRØM rekrutterer hvert år 75 mentorer og havde brug for vejledning og værktøjer til at gennemføre samtaler med potentielle mentorer og sikre, at vi fik rekrutteret mentorer, som lever op til vores krav. Lise klædte os frivillige på ved hjælp af en kombination af introduktion til teori og værktøjer og øvelser. Hun havde på forhånd sat sig ind i de eksisterende procedure og rammer for vores mentorsamtaler og var i stand til at hjælpe os videre fra, hvor vi stod. Workshoppen foranledigede store ændringer i både spørgeguide og procedure og har gjort, at vi føler, at vi i højere grad er i stand til at finde frem til de rigtige mentorer."

Coaching

Annonym mellemleder i en dansk virksomhed med ca 70 medarbejdere

"Lise formår at vende tingene på hovedet. Og på trods af mange forskellige coaches igennem min karriere, så fik jeg stadig set på mig selv og mit lederskab med nye øjne. Derudover er Lise utrolig behagelig at tale med og fik hurtigt skabt et trygt rum."

0 kommentar(er)