Om HR Pro

HR Pro On Demand Lise Sustmann Allen cand.psych erhvervspsykolog

Cand.psych

Lise Sustmann Allen

  • PPA DISC profil
  • Enneagram
  • GTC - Group Training
  • NLP Business Practitioner

Taler desuden flydende
spansk og engelsk

HR Pro er startet i 2014 af Lise Sustmann Allen.

Lise er uddannet erhvervspsykolog (cand.psych) med speciale i ledelsesudvikling fra Københavns Universitet. Lise er desuden certificeret NLP Business Practitioner coach, samt certificeret i personprofilværktøjerne Enneagram og Thomas International's DISC profil; PPA. Tilgangen til HR er inspireret af den systemiske organisationstænkning, det eksistentielle menneskesyn samt et konstant fokus på interaktionen mellem mennesker og organisationer.

Som erhvervspsykolog er Lises mål at udvikle og bruge metoder til at forstå menneskers adfærd, behov og værdier og oversætte det til anbefalinger, handling og nye koncepter til gavn for organisationer og deres medarbejdere.

Lises egne ord:

Når jeg møder en virksomhed for første gang, ser jeg ikke bare hvem der gør hvad, men jeg iagttager og analyserer i høj grad også hvorfor. For det er herigennem, at kernen ligger til at finde ud af, hvad vi så kan gøre. Dette, tror jeg på, er den grundlæggende egenskab, der skaber virkeligt forandring.

Jeg bruger desuden mig selv i alt, hvad jeg gør. Jeg tror på at forandring, læring og udvikling sker i relationen. Jeg kommer med up-to-date viden, relevant praktisk erfaring og et gå på mod, der smitter.

Ring til mig, hvis I vil høre mere om, hvad jeg kan gøre for jer.