Personlig Coaching

Hvordan kan du komme videre med din egen udvikling? Er der specifikke udfordringer, som er sværere at håndtere end andre?

HR pro hrpro coaching ledelsescoaching coach coachingpsykolog psykolog

Et personligt coachingforløb hos HR Pro vil give dig personlig udvikling og et fagligt løft i forhold til din faglige stilling og dit personlige liv.

Et coachingforløb kan tage udgangspunkt i en konkret udfordring eller et konkret mål om en ønsket udvikling. Hos HR Pro bliver du mødt af Lise Sustmann Allen, uddannet psykolog og certificeret coach. 

De fleste coachingforløb hos mig tager udgangspunkt i en udfordring, som du oplever på din arbejdsplads, og som kan trække tråde mellem privatlivet og arbejdslivet. Nogen er belastet i mere eller mindre grad. Nogen oplever at deres energiniveau er ændret i forhold til hvad de plejer. Og andre har svært ved at nå de mål, som de tidligere har kunne. Her arbejder vi med at få defineret præcis hvad det er, der udgør den egentlig problemstilling for dig, og gør meget ud af at arbejde med italesættelsen af problemet. Jeg har et eksistentialistisk udgangspunkt, som er et ellers fint ord, der betyder, at vi sammen søger efter balance i dit liv. Og at intet i udgangspunktet er udelukkende skidt, selvom det tit føles således. 

Selvom jeg tit bliver ansat af arbejdspladsen, har jeg fuld tavshedspligt og relationen mellem dig og mig er altafgørende for at arbejde med dine problemstillinger.  

Jeg ser frem til at arbejde med dig og dine udfordringer og hjælpe dig videre, ligesom mange af mine tidligere coachingklienter. 

Coaching hos en psykolog

Når du får coaching af en psykolog, er du sikret en faglig og professionel tilgang til coaching og personlig udvikling. Samtidig har jeg, som psykolog, øje for snitfladerne til dybere problemstillinger og har kompetencerne til at navigere i komplekse tilstande, der nogle gange kommer i form af symptomer og diagnoser. Det betyder, at jeg også har et netværk af kliniske psykologer, så vi nemt kan hjælpe dig videre, hvis det kræver behandling.

Vil du høre mere om personlig coaching hos HR Pro?